Yllka Sheqiri släpper den 23 april sin andra diktsamling Men, för att hylla Världsbokdagen.

image8
© Bokomslaget av Rizah Sheqiri


Efter succén med diktsamlingen "Jag lyssnar inte alltid" 2005, släpper Yllka Sheqiri nu sin andra diktsamling Men, som är en uppföljare till den första. Diktsamlingen ges ut den 23 april för att hylla Världsbokdagen. I Men, skriver Sheqiri rakt och osentimentalt om alla de motstridiga känslor som rasar inom en ung människa. Om längtan, utanförskap, om önskan att bli sedd och förstådd, och inte minst om kärlek. Men kommer med största sannolikhet bli väldigt väl mottagen av ungdomar landet över, men inte bara av dem.
Boken  är illustrerad med bilder av Rizah Sheqiri.


Här följer några röster om Yllka Sheqiri's första diktsamling:
"Har du en tonåring i din närhet, tjej eller kille, rekommenderar jag dig att sätta "Jag lyssnar inte alltid" i händer på henne eller honom. Personen kommer att vara dig tacksam."

Iréne S Räisänen,  Skrivarsidan


"Dikterna är lättillgängliga och borde ha en hel del att säga likasinnade tonåringar, men även andra som vill minnas hur drastisk och dramatisk tonårstiden var."

Maria Björkman, BTJ


"Det är en rörande liten samling som både visar på tonårens klassiska livskonflikter, men också en mycket mogen och välformulerad samling dikter."

Thomas Nydahl, Kristianstadsbladet

Beställningsadress:


Bokförlaget
Rizah Sheqiri

Tel: 073-352 66 40

rsheqiri@yahoo.se

rizah_sheqiri@hotmail.comRSS 2.0